Varbergs EntreprenadService AB

Built to last

Om företaget  

Välkommen till Varbergs EntreprenadService AB, vi utför mätningstekniska uppdrag inom anläggningsbranschen, med inriktning på större infrastruktur-projekt.

Företaget grundades 2011 och hade under en tid även en filial, Varense NUF, i Norge men den verksamheten är numera lagd på is.

Om oss 

Företaget består i dagsläget av en person, Jens Nilsson.

Jag började min karriär som "pinnpojk" på Samschakt Mark AB 1995 och lyckades på något underligt sätt att övertyga ledningen där att behålla mig även efter det att tiden för min praktikplats gick ut... År 2000 blev Samschakt uppköpt av Peab och karriären fortsatte där inom infra-gruppen på Peab Anläggning Väst.

2011 beslutade jag att prova mina vingar och startade eget och 2014 tog jag klivet över gränsen och etablerade även en verksamhet i Norge.

Under de år som har gått har jag varit involverad i många av de stora infrastruktur satsningarna så som Västkustbanan, E20 förbifart Strängnäs, Botniabanan, Banaväg i Väst, Färjekaj vid E39 över Sognefjorden, Malmterminalen för Northland i Narvik, Ofotenbanan, E6 utanför Trondheim och numera på E01 Olskroken planskildhet, en del i det västsvenska paketet.

Vill du komma i kontakt med  mig, vänligen mejla på jens@varense.nu